24 hores a Viena

dimitry-anikin-sjL3LOrCr4w-unsplash
24 hores a Viena

Una ruta exprés per la capital austríaca

 

Viena és una de les capitals europees més maques que podràs visitar. Moltes vegades passa desapercebuda, però amaga indrets històrics que valen la pena visitar. A continuació et proposem una guia per recórrer els millors racons de la ciutat en tan sols un dia. Si no et vols perdre cap detall de la metròpoli, et recomanem que la segueixis en bicicleta.

 

La primera parada és el Naschmarkt. És el mercat de carrer més conegut de la ciutat. Té fins a 120 parades que ofereixen una gran varietat culinària. Des de menjar hindú fins a tailandès passant pel tradicional italià. És tot una experiència pel paladar.

 

Viena és coneguda per la seva famosa Opera. Aquest edifici neorenaixentista és una de les atraccions musicals més importants del món. Tant si vas al teatre com si només l’admires des de fora, la seva majestuositat et deixarà fascinat.

 

No es pot marxar de Viena sense visitar el Palau de Hofburg. Aquest monument és un dels tres edificis més importants que té Viena. Va ser la residència de gran part de la família reial austríaca. Actualment és on viu el president del país.  

 

A pocs carrers del palau es troba la Catedral de Sant Esteve, al centre de la ciutat. Aquest edifici és l’església principal de Viena. És tot una mostra de l’arquitectura gòtica. Al seu interior es poden admirar grans obres d’art.

 

Finalment la ruta s’acaba en un lloc tranquil on poder descansar, el Stadtpark. L’extensió de jardins està dividida pel riu Wienfluss. Si el dia acompanya, és el millor lloc on acabar aquesta ràpida visita.  

 

24 hores a Viena