48 hores a Oslo

48 hores a Oslo

Ruta pels cinc millors punts de la capital

oslo-opera-in-winter

La ciutat d'Oslo, municipi i capital de Noruega, compta amb una gran varietat de punts indispensables a visitar. És recomanable començar la ruta pel Palau Reial, residència oficial de l'actual monarca noruec. Construït a mitjans del s. XIX, el Palau està ubicat al cim d'un turó, rodejat d'un impressionant bosc i amb vistes de tota la ciutat.

Seguidament seguirem fent una visita al Centre del Premi Nobel de la Pau. Ubicat al centre d'Oslo, l'edifici presenta cada any a Alfred Nobel, als guanyadors dels premis de la pau i als seus treballs realitzats. La ruta segueix a la Fortalesa d'Akershus, un castell medieval que va ser construït per protegir la ciutat i que també s'ha utilitzat com a presó. La fortalesa també alberga el Museu Noruec Militar i el Museu de la Resistència noruega, fent que sigui un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

La Catedral del Salvador d'Oslo és un dels temples més coneguts de la ciutat. Construït durant la segona meitat del s. XVII, reflecteix la història de la capital. El temple pot semblar poc cridaner per fora, però la seva cèntrica ubicació la converteix en un dels llocs inclosos en l'itinerari de la majoria dels viatgers. 

Finalment visitarem l'Òpera, lloc indispensable per conèixer l'arquitectura avantguardista del país. L'estructura de la teulada, feta de marbre, està construïda per caminar damunt d'ella i observar les vistes de tota la ciutat.

 


La capital noruega ofereix experiències per totes les edats i a qualsevol època de l'any. Si vol quedar meravellat per la bellesa modernista d'Oslo, no dubti en visitar aquests punts de la ciutat.

 

48 hores a Oslo